Afscheidsreceptie Coby Hooning

Afscheid na 23 jaar Weidevogel

Op 03 februari jl. nam Coby Hooning na ruim 23 jaar afscheid van De Weidevogel. Collega's hadden De Beke versierd en een high tea klaargezet. Onder het genot van een hapje en een drankje konden genodigden afscheid nemen van Coby.

Coby kent veel mensen uit haar rol als administratief medewerker. Door de jaren heen heeft zij honderden ouders gesproken, kinderen zien komen in groep 1 en uitgezwaaid in groep 8. Veel leerlingen, oud-leerlingen, collega's en oud-collega's hebben de moeite genomen om gedag te zeggen. De ouders hebben zelfs de moeite genomen een lied te maken wat uit volle borst meegezongen werd door de aanwezigen.

Coby dankt iedereen die aanwezig is geweest voor de fijne en gezellige middag. Wij danken Coby voor haar inzet al die jaren voor de school!