Amsterdam Light Festival

Groep 7 laat ware meesterwerken zien!

Op woensdagavond 6 december heeft groep 7 deelgenomen aan het Amsterdam Light Festival. Op de zijmuur van De Hermitage in AMsterdam werden ware meesterwerken geprojecteerd die de leerlingen de afgelopen periode onder leiding van kunstenaar Claudia Reh hebben gemaakt op school. Het resultaat was fantastisch. Vele rondvaartboten stopten om de kunstwerken te bewonderen en zo ontstonden er lange files op het water. Aansluitend heeft de klas een rondvaart gemaakt langs de andere kunstwerken.

Het was een waar spektakel!