Presentatie Hallo Muziek Groep 5 t/m 8

Muzikale presentatie bovenbouw

Op donderdagochtend 26 januari presenteerden de leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 hun instrumentale- en zangkunsten aan de ouders in de gymzaal. De leerlingen uit de groepen 5 en 6 lieten zien wat ze allemaal geleerd hadden op de gitaar, de klarinet, het keyboard en het slagwerk. De leerlingen uit de groepen 7 en 8 vertoonden hun kunsten op de trompet, trombone en de cello. Tussendoor werden de ingestuurde liedjes gezongen onder leiding van zangdocent Judith. Het was een heerlijke muzikale ochtend. De tweede helft van het jaar wisselen de leerlingen van instrument en zullen richting de zomervakantie nogmaals een optreden verzorgen. Komt allen kijken.