Vorderingen moestuin

Het zand is eruit!

Op woensdag 25 mei en woensdag 1 juni zijn een aantal enthousiaste ouders begonnen met het gereedmaken van de moestuin in de oude zandbak op het kleine pleintje bij groep 4. Met een klein groepje en hard werken is het gelukt de hele zandbak leeg te krijgen.  Wij zijn hartstikke blij met het resultaat, de inzet van de ouders en leerlingen. Het zand is nog niet afgevoerd en is gratis af te halen voor iedereen. Heeft u interesse? Neem dan even contact op met de school.

Volgende week hopen de bak te vullen met aarde. Ook hier vragen wij weer aan ouders om u aan te melden om te helpen vullen. Wilt u ons helpen? Neem dan even contact op met de school.

Vorderingen moestuin Vorderingen moestuin Vorderingen moestuin Vorderingen moestuin